Kunsthal Charlottenborg
Kongens Nytorv 1
DK 1050 København K
T. +45 3336 9050
logo
Åbningstider:

Tirs-søn kl. 11-17
Mandag lukket
Onsdag åbent til kl. 20
Entré:

Voksen 60 kr.
Studerende / pensionist 40 kr.
Gruppe (min 10 pers) 40 kr.
Børn under 16 år gratis
Årskort 150 kr.
Onsdag fri entré efter kl. 17
Kongens Nytorv 1
DK 1050 København K
T. +45 3336 9050
image
image

Ledige stillinger

KUNSTHAL CHARLOTTENBORG SØGER NY KUNSTHALSDIREKTØR

Kunsthal Charlottenborg er et udstillingssted for national og international samtidskunst i hjertet af København. Kunsthallen er afdeling under Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler. Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler er en institution under Kulturministeriet. Det er en statslig kultur- og uddannelsesinstitution, der gennem uddannelse, forskning og formidling medvirker til at sikre udvikling af billedkunstnerisk baseret praksis, undersøgelse og erkendelse og ny viden om billedkunsten og dens sammenhænge. 

Kunsthallen er både et udstillingssted og et mødested for arrangementer og uddannelsesaktiviteter med relation til dansk og international samtidskunst. 

 

Kunsthalsdirektøren refererer til Kunstakademiets Billedkunstskolers rektor og varetager under ansvar over for rektor ledelsen af Kunsthallen. Kunsthalsdirektøren har ansvaret for at udarbejde udstillingsplaner og forslag til udstillingsbudget inden for de af rektor fastlagte rammer (jf. bekendtgørelse nr. 907 af 6. september 2012 om styrelse af Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler)

 

Som afdeling under Kunstakademiet har kunsthallen 3 kunst- og formidlingsfaglige medarbejdere foruden Kunsthalsdirektøren. Til Kunsthallen er desuden tilknyttet en række støttefunktioner med base i Kunstakademiets Billedkunstskolers sekretariat (HR og jura, økonomi, løn, IT, drift og kommunikation).

 

Arbejdsopgaver:

• Ansvar for udstillings- og aktivitetsprogram

• Ansvar for udvikling af faglig og formidlingsmæssig strategi for Kunsthallen

• Ledelsesansvar for budget og økonomi, fundraising, afrapportering mv. i forhold til Kunsthallens udstillinger og aktiviteter

• Ledelsesansvar for personale i Kunsthallen

• Ansvar for samarbejde med det fælles sekretariat

• Administrativt ansvar i forhold til Kunsthallens aktiviteter

 

 

Faglige kvalifikationer:

• Kunstfaglig uddannelse 

• Ledelseserfaring

• Erfaring med udarbejdelse og implementering af overordnet strategi

• Erfaring med fundraising

• Erfaring med formidling og publikumsudvikling

• Erfaring fra samarbejde med politisk styrede institutioner

• Erfaring med administrative opgaver og funktioner, herunder budgetlægning og økonomistyring

 

Personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du har et indgående kendskab til den danske kunst- og kulturverden og et stærkt nationalt og internationalt netværk. Du skal være i stand til at sætte klare rammer og mål for Kunsthallens udvikling og konsolidering og omsætte målene til resultater. Du skal have gode og veldokumenterede samarbejdsevner og være i stand til at indgå i et tæt udviklingssamarbejde med Billedkunstskolernes rektor, kunstfaglige medarbejdere, sekretariat og drift. 

 

Du skal have et ægte engagement for medarbejderens trivsel og udviklingsmuligheder og arbejde målrettet for at fremme en kultur, hvor der er et godt arbejdsmiljø.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en åremålsstilling på 5 år, og ansættelse sker på overenskomstvilkår. 

 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

 

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte rektor Sanne Kofod på sanne.kofod@kunsakademiet.dk eller telefon 33 74 46 00.

 

Du kan læse mere om Kunstakademiets Billedkunstskoler på www.kunstakademiet.dk

 

Ansøgning

Skriftlig ansøgning skal være Kunstakademiets Billedkunstskoler i hænde senest 1. maj 2015. Ansøgningen sendes til stillingsopslag@kunstakademiet.dk