Kunsthal Charlottenborg
Kongens Nytorv 1
DK 1050 København K
T. +45 3336 9050
logo
Åbningstider:

Tirs-søn kl. 11-17
Mandag lukket
Onsdag åbent til kl. 20
Entré:

Voksen 60 kr.
Studerende / pensionist 40 kr.
Gruppe (min 10 pers) 40 kr.
Børn under 16 år gratis
Årskort 150 kr.
Onsdag fri entré efter kl. 17
Kongens Nytorv 1
DK 1050 København K
T. +45 3336 9050
image
image

Nyhedsbrev

image
FOS, 2015
Foto: Anders Sune Berg, fra Koøje 2015
Kunsthal Charlottenborg

April i Kunsthal Charlottenborg

FOS - Koøje 

Pressen er begejstret og mange har allerede besøgt vores nyåbnede udstilling Koøje af FOS, der har åben alle dage i påsken. Foruden vakuumpakkede halmballer, sammenbrudte strukturer, tunnel-rør, skibsklokker og tonsvis af kalk indeholder udstillingen et rum med en scene, hvor en række events skabt af studerende fra Kunstakademiet vil finde sted (se kalenderoversigt nedenfor). Desuden byder måneden på en omvisning for børn, som kunstneren selv afholder, en samtale mellem den amerikanske kunstner Jason Dodge og FOS samt koncert med FOS & Small White Man.

 

Åbent værksted Koøje

Kan man drikke af et bjerg? sådan spørger FOS i den video, du kan opleve i vores åbne værksted. Her kan du også kan skabe din egen lille skulptur inspireret af udstillingen og FOS’ materialer.

 

Påsken på Kunsthal Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg vil være åben hele påsken – inklusiv 2. påskedag (mandag den 6. april). Vores café tilbyder kaffe/kakao & kage til 49 kr. i hele påskeferien.

 

 

KALENDER

 

Tirsdag den 7. april kl. 17-19: Artist talk med Simon Starling og FOS samt koncert og pladereception 

Oplev FOS i samtale med den amerikanske kunstner Jason Dodge. Samme aften holder Small White Man koncert og launch på deres nye LP. (Eventen foregår i udstillingen Koøje. Gratis entre).

 

Onsdag den 8. april kl. 18: Performance, Discobolus – et performativt foredrag om den ultimative form af Lea Guldditte Hestelund 

Kunstner Lea Guldditte Hestelund har fokus på kropsidealet – både som skulptur og i fitnesscenteret. Sammen med Joanna Jørgensen, certificeret personlig træner ved Fitness Institute, vil hun præsentere den ultimative form. (Eventen foregår i udstillingen Koøje).

 

Lørdag den 11. april kl. 14-15: Omvisning – kun for sæsonkortindehavere

Kom til omvisning i udstillingen Koøje af FOS ved publikumschef Mia Flindt. (omvisningen er forbeholdt sæsonkortindehavere)

 

Søndag den 12. april kl. 14-15: Kunstneromvisning for børn

FOS giver en omvisning for børn og deres forældre i sin udstilling Koøje.

 

Onsdag den 15. april kl. 17-19: Paneldebat, HVIDHED OG INTERKULTUR med Mikela Lundahl, Javier Tapia og Lillibeth Cuenca Rasmussen

Farven hvid har gennem hele den moderne kunsthistorie dannet ramme om kunsten. Den har symboliseret renhed og neutralitet, men i lyset af den seneste debat om strukturel racisme, politisk korrekthed og Danmarks koloniale historie er det aktuelt at undersøge, hvordan hvidheden nuanceres gennem samtidige interkulturelle kunstpraksisser. Paneldeltagere er forsker Mikela Lundahl, Adjunkt ved Institut for Kunst og Kulturvidenskab, kunstner Javier Tapia og kunstner Lillibeth Cuenca Rasmussen. Ordstyrer og arrangør: Carl Martin Faurby.

 

Talk’en organiseres i samarbejde med UKK i forbindelse med konferencen Arts and Globalization (26.-28. maj i Øksnehallen).

 

Onsdag den 22. april kl. 17: Performance, Dina Friemuth

Under den rummelige titel: To instrumenters lige lange toner, håber på Fluxus, modernisme; som rene former som formerne i formen, toner og farver osv. fremfører kunstner Dina Friemuth en 15 minutters koncert i samarbejde med Det Kongelige Musikkonservatorium. (Eventen foregår i udstillingen Koøje).

Det er gratis at deltage i arrangementerne, når entréen til udstillingen er betalt og tilmelding er ikke nødvendig. Onsdage efter kl. 17 er der gratis adgang for alle. 

 

Sæsonkort

Kunsthal Charlottenborg sælger sæsonkort for 150kr. Fordelene er bl.a. gratis entre til udstillinger på Kunsthal Charlottenborg i et helt år, 10% rabat i Cafe Charlottenborg og 20% rabat på Kunsthal Charlottenborgs egne publikationer.

 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i april!