Kunsthal Charlottenborg
Kongens Nytorv 1
DK 1050 København K
T. +45 3336 9050
logo
Åbningstider:

Tirs-søn kl. 11-17
Onsdag kl. 11-20
Mandag lukket
Entré:

Voksen 60 kr.
Studerende / pensionist 40 kr.
Gruppe (min 10 pers) 40 kr.
Børn under 16 år gratis

Gratis adgang fra kl.17 hver onsdag
Kongens Nytorv 1
DK 1050 København K
T. +45 3336 9050
image
image

Nyhedsbrev

image
Jay Gard

NYHEDSBREV

Februar måneds udstillinger og events på Kunsthal Charlottenborg

 

AKTUELLE UDSTILLINGER OG EVENTS

 

Forårsudstillingen 2015 er åben

Forårsudstillingen åbnede den 22. januar og til trods for vinterkulden var der kø helt ned til Det Kgl. Teater, og mere end 4000 mennesker kom til fernisering. Udstillingen kan opleves frem til den 1. marts 2015. Intet mindre end 73 udstillende kunstnere fra hele verden pryder Kunsthal Charlottenborgs sale med værker inden for kategorierne kunst, arkitektur og design. 

 

Årets soloudstillinger er skabt af sidste års soloprisvindere, dansk-franske Valérie Collart og den svenske kunstnerduo Maja Qvarnström og Erik Lagerwall. Collart udstiller monokromatiske fotografier og skulpturer, mens Qvarnström og Lagerwall har kreeret en gådefuld, hyperreel totalinstallation, som publikum kan gå på opdagelse i.

 

Kom forbi og få en alsidig kunstoplevelse!

 

Teater Sort/Hvid åbner NOMA på Kunsthal Charlottenborg

Mens de fleste kender navnet på verdens bedste restaurant, anerkendt for sin nordiske madkunst, er det få, der ved, at noma også er navnet på en sygdom, der skyldes hungersnød og underernæring. 

 

Denne uspiselige opskrift er afsæt for en foruroligende restaurant på Kunsthal Charlottenborg. Her udsætter Teater Sort/Hvid publikum for nødhjælpssuppe, samvittighedsfulde sange og sprøde smagsoplevelser. Reservér bord og bliv måske den heldige vinder af en middag på Noma. 

 

Produktionen af NOMA var i fuld gang, da Teater Sort/Hvid blev udsat for brand i november 2014, og Kunsthal Charlottenborg er glade for at kunne tilbyde teateret husly. 

 

Vinterferien på Kunsthal Charlottenborg

Den første lørdag i vinterferien tilbyder vi en gratis omvisning i Forårsudstillingen 2015. Den censurerede udstilling har eksisteret siden 1857, og præsenterer i år intet mindre end 73 udstillende kunstnere fra hele verden. Publikumschef Mia Flindt byder velkommen ved frontdisken i nedre foyer. 

 

Derudover vil der være plakatworkshop hver dag, for børn i alle aldre. Det sker i foyeren med Flemming Quist Møllers sprudlende værk, Plakatapetet, som inspiration. Kom og mal dig glad midt i vinterkulden!

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i februar!

 

 

KALENDER

 

1. februar - 28. februar: NOMA

Teater Sort/Hvid gæster Kunsthal Charlottenborg med deres forestilling NOMA i hele februar. Spilletider: onsdage kl. 18.00, torsdage kl. 12.00, lørdage og søndage kl. 12.00 & 15.00. Varighed: 60-90 min. (afhængig af publikumsantallet). Sprog: Engelsk.

Installationen er åben for kunsthallens publikum, når der ikke er forestilling.

Billetsalg og yderligere information foregår på teaterets egen hjemmeside: www.sort-hvid.dk. Bemærk: ½ pris på billetten ved fremvisning af entrébillet til Kunsthal Charlottenborg!

 

7. februar kl. 14 - 15: Omvisning i Forårsudstillingen 2015

Omvisning i Forårsudstillingen 2015 ved publikumschef Mia Flindt. Mødested i nedre foyer ved frontdisken. Alle er velkomne! (Gratis, når entréen er betalt)

 

7. - 15. februar (skolernes vinterferie inkl. mandag den 9. februar): Børneworkshop

Vi byder velkommen til plakatworkshop for børn i alle aldre, i foyeren ved Flemming Quist Møllers flotte vægdekoration, hvor man kan hygge sig med at farvelægge kunstnerens skitser.

 

11. februar kl. 17-19: Boglancering

Forlaget Kronstork og forlaget Drama inviterer til bogfejring på Kunsthal Charlottenborg. Antologi 2008-2013 er en samling af ny dansk dramatik med otte hele stykker fra de vigtigste dramatikere i Danmark lige nu. Kom til vin og snacks og køb bogen til særpris.

 

21. februar kl. 13: Performance: En af Forårsudstillingens kunstner-duoer, Trine Lyngsholm & Augusta Sørensen, vækker deres værk Haptic til live i en sanselig performance, der kombinerer madteksturer og keramikkens taktilitet.

 

28. februar kl. 13: Performance: Forårsudstillingens kunstner-duo, Trine Lyngsholm & Augusta Sørensen, vækker deres værk Haptic til live i en sanselig performance, der kombinerer madteksturer og keramikkens taktilitet. Kom og vær med!

 

Motto Charlottenborg

Kunsthallens boghandel har et velassorteret udvalg af bøger og magasiner om kunst, arkitektur, design og illustration samt kunstnerpublikationer og ikke mindst et unikt udvalg af bøger fra små forlag.

 

Editioner

Kunsthal Charlottenborg sælger unikke editioner, der er skabt specifikt til kunsthallen af nogle af sidste år udstillende kunstnere: Camille Henrot og Rose English. 

 

.